knuffeldag kinderboerderij diemen titel kinderboerderij diemen

 

home

over ons

bestuur

nieuws

activiteiten

agenda

foto/video

dat wist ik niet?

over onze
vrijwilligers

onze dieren

nieuwsbrief

donateurs

sponsors

links

contact


Nieuwsbrief

 

NIEUWSBRIEF 2021

2020 Een jaar dat in het teken zou staan van mooie sportevenementen, festivals en economische groei. Maar de realiteit laat echter zien dat 2020 een bewogen jaar is geweest dat met name in het teken heeft gestaan van de Corona pandemie. Een jaar waarin alles dat zo normaal leek plotseling niet meer zo normaal bleek te zijn. In onze nieuwsbrief leest u meer: nieuwsbrief 2021.pdfNieuwsbrief november 2017

Voortaan brengen wij een keer per jaar een nieuwsbrief uit. Dat is in de maand november. De nieuwsbrief wordt alleen op de website geplaatst. Dit in het kader van milieu en kosten.

Met het zomerseizoen 2017 alweer achter de rug mogen we spreken van een apart jaar. Een jaar van extremen. Hevige regenval in ons koude kikkerlandje. Hevige droogte in het zuiden van Europa met hevige bosbranden tot gevolg.

> lees meer ... pdf nieuwsbrief skd 2017

 


Nieuwsbrief 2016 (mei)nieuwsbrief

De nieuwsbrief 2016 is nu ook als drukwerk beschikbaar. Uitgebreid met meer informatie. De nieuwsbrief wordt begin mei door de vrijwilligers van de kinderboerderij bij de donateurs in de bus gedaan.


Nieuwsbrief 2016 (januari)

Het jaar 2015 is alweer voorbij. Om in dierentermen te blijven, het is weer omgevlogen. Het is een prachtig jaar geweest waarnaar we met tevredenheid terug mogen kijken. Een zachte winter zonder noemenswaardige problemen luidde 2015 in.

> lees meer ... pdf nieuwsbrief skd 2016


Nieuwsbrief 2014 (september)

De herfst heeft inmiddels alweer zijn entree gemaakt en de zomer is weer omgevlogen, wat vliegt de tijd toch. Waren we nog helemaal in de ban van de voorspellingen van de weersdeskundigen dat ons nog een strengere winter te wachten stond dan het jaar hiervoor, moeten we alweer gaan denken aan de winter die eraan zit te komen. Stiekem hopen we dat de weersvoorspellers er weer enorm naast zitten en de komende winter ook zacht zal zijn.

> lees meer ... pdf nieuwsbrief skd 2014

Nieuwsbrief najaar 2013 - 21 november 2013

Terwijl buiten de eerste echte najaarsstorm woedt, die de bladeren van de takken schudt, lijkt dit  een mooi moment om de najaarsnieuwsbrief voor onze kinderboerderij op te gaan stellen. Even laten we de realiteit van de gevolgen van de storm en discussies over het Sinterklaasfeest achter ons en gaan we het even hebben over dat kleine stukje Diemen waar je je weer even kunt wanen in het oude Diemen, waar het vee in de weide liep en overal het gezellige gekakel van de kippen hoorbaar was.

> lees meer ... pdf nieuwsbrief skd najaar 2013

Nieuwsbrief voorjaar 2013 - 22 maart 2013

Beste vrienden van de kinderboerderij. Hier is de eerste nieuwsbrief van 2013. We hebben een bewogen periode achter ons liggen, dus hoog tijd om u te informeren over het wel en wee van de kinderboerderij.

> lees meer ... pdf nieuwsbrief skd voorjaar 2013

 


Tip: de nieuwsbrief wordt geopend met het programma Adobe Reader. Op bijna iedere PC is dit programma geĂ¯nstalleerd. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u het gratis downloaden van de Adobe website.

http://get.adobe.com/nl/reader/